Personlig träning på EFCT Sport Center

Sen i somras har jag jobbat som personlig tränare och kostrådgivare på EFCT Sport Center i Uppsala. EFCT Sport Center består av två gym, ett som ligger ute i luthagen på Mimmi Ekholms plats samt ett gym mitt i stan på väderkvarnsgatan. Det känns riktigt kul att få vara med och påverka något nytt och spännande sen starten.

EFCT Sport Center uppsala

Personlig träning

För dig som är intresserad av personlig träning så erbjuder jag just nu gratis konsultationer hos EFCT Sport Center i luthagen där jag jobbar från mån-fre. Detta är en chans för dig som vill ta träningen till nästa nivå eller få hjälp med att sätta upp ett träningsprogram samt kostschema just efter dig och dina förutsättningar. Du kan ta kontakt med mig här genom bloggen eller mail, fredrik@ptknopf.se

Gruppass

på EFCT Sport center har du även möjlighet till att testa på våra gruppass som leds av våra grymma instruktörer som är utbildade inom les mills. På luthagen finns chansen att testa på våra Team EFCT klasser som är en blandning av högintensiv styrketräning och kondition. Dessutom kör vi våra easyline klasser som är en form av cirkelträning som blivit väldigt populär då den är anpassad för alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s