Armpass och hemtenta

Precis slängt i mig en stabil frukost och ska börja skriva på hemtentan som jag har i veckan. Vi ska skriva en rapport angående en observation, jag har gjort min observation på gymmet såklart. Några intressanta punkter som man inte tänker på så ofta, i alla fall inte jag. Jag har observerat gymmet som jag tränar på, nämligen MåBättre här i Falun.

  • Hur klär man sig på gymmet?
  • Tränar man ensam eller i grupp? I så fall, vem leder passet?
  • Vart på gymmet är man? Finns det något skillnad mellan kvinnor och män?
  • Finns det några speciella normer på gymmet?

Kommer bli intressant att skriva om detta, sedan ska man koppla observationen till litteraturen. När jag är klar med hemtentan är det helg som gäller.

Helgens träning var rätt tung, ryggpasset i lördags är jag väldigt stolt över mig själv att jag klarade av. Det var ett av de tuffaste passen jag genomfört på länge. Men nog kändes de bra efteråt.. Träningen i söndags vart betydligt bättre. Tränade axlar ihop med Hannah, vi fick ihop ett riktigt bra pass. Igår var det armar på schemat, kände mig riktigt stark genom hela passet och det var verkligen svårt att lämna gymmet eftersom det gick så bra. Vart även ett personbästa i smalbänk, 6x100kg med lite hjälp på sista. Video kommer här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s